Brovst - Fjerritslev.

 

Mandag 18 oktober holdt Brovst og Fjerritslev KLF, Kirke & Medier årsfest og generalforsamling i Brovst Baptistkirke, Kirkegade 17, 9460 Brovst.

 

Direktør Finn Andersen fra landskontoret talte og Dronninglund Strengekor medvirkede med sang og musik.

 

Midtvejs i årsfesten var der fælles kaffebord

 

På mødet blev det bestemt, at KLF, Kirke & Medier i Fjerritslev og Brovst fremover skulle være en forening under navnet KLF, Kirke & Medier i Han Herred, da det meget godt dækker foreningens område, og mange af de andre lokalforeninger også har navne, der betegner området, de ligger i.

 

Vi glæder os hermed til arbejdet i den fælles forening, som vi også håber og tror bliver til fælles gavn.

 

Over 40 var mødt frem.

 

 

Onsdag 22 sept. 2010. Sensommermøde i Aabybro og Omegn i Vadum Kirkecenter.

 

Mødet var godt besøgt med omkring 50 fremmødte. Jørgen Pyndt talte over emnet " Mediernes bombardement". Desuden talte han meget over sit eget liv med journalistikken.

 

Efter mødet var der fælles kaffebord, og derefter lotteri til gavn for foreningen.

 

Endnu en dejlig aften.

 

Forårsudflugten.

 

Mandag 31 maj 2010 var der en spændende tur til Sæby. Vi besøgte minibyen og fik rundvisning i den nyrestaurerede Sæby kirke af tidligere kordegn Arne Arntsen. Bagefter var der kaffe i Mariehuset.

 

Det var en spændende tur, hvor vi så det flotte Sæby, og dejligt vejr efter en regnfuld søndag. Vi fik en del historie om kirken, kalkmalerierne og den fine udsmykning.

Vi så og hørte om minibyen, en gade fra byen, udført i målestok 1:10.

 

Generalforsamling i Distrikt Nord.

 

Mandag 10. maj 2010 i Sognegården, Bredgade 104, 9700 Brønderslev.

 

Mediepolitisk næstformand, sognepræst Henning Bjerg Mikkelsen gav et godt indlæg med begyndelse i den historiske begyndelse og fortsatte til i dag ned det kæmpe udvalg der er af medier og muligheder. Omtalte de mange gode og også kristne programmer der trods alt findes mere i dag end nogensinde tidligere. Omtalte også Medieakademiets gode start.

 

En stille og rolig generalforsamling.

 

 

Landsmøde 2010 i Strib ved Middelfart.

 

Lørdag 18 sept. 2010.

 

Et landsmøde med forhandling om vedtægterne, debatpanel, musisk indslag og tale ved generaldirektør Kenneth Plummer fra DR1. Det var meget interessant at høre hvad han og andre havde at sige.

 

Igen en interessant dag, fra morgen til aften, over en dag.

 

Sommerstævne.

 

Søndag den 22 august 2010 var der sommerstævne i Sct. Catrinekirken, Hjørring. En flot kirke, der var meget arkitektonisk indrettet, bl.a. med kirkesalen i form som et kors. Der var gudstjeneste ved sognepræst Knud Nielsen, Hjørring.- talte bl.a. om at Jesus tilgav. Man kunne så let komme til at sige noget galt om nogen..

 

Derefter spiste vi vores medbragte mad.

 

Om eftermiddagen talte organisatorisk næstformand Jens Kristian Lynderup i Sognegården over emnet " Hvem bestemmer, er det dig?"

 

Sang ved Tina Lynderup.

 

www.catharinae.dk

 

Sigurd Barrett fra TV på turne med bibelhistorier i april, også til Nordjylland. Se:

www.sigurdsbibelhistorier.dk

 

 

Jetsmark - Ingstrup:

 

Torsdag 7 oktober 2010 holdt KLF, Kirke & Medier Jetsmark - Ingstrup årsfest og generalforsamling i Kaas Frikirke , Langgade 70, Kaas, 9490 Pandrup.

 

Formand for TV2 - Nords støtteforening , Naja Flyger

talte om TV2 Nord og dens støtteforening gennem tiden fra stationens start til nu. Naja Flyger blev formand for støtteforeningen for 3 år siden.

 

Der var omkring 40 fremmødte. Efter generalforsamlingen var der fælles kaffebord og lotteri.

 

Det blev en hyggelig aften.

 

Tur til DR-kirken.

 

Distrikt Nord har deltaget i optagelsen af 2 gudstjenester i DR-kirken. Det skete lørdag 11. september 2010 i Skivholme kirke ved Århus. www.skivholmekirke.dk.

 

Der var arrangeret fælles buskørsel med opsamling ved Hjørring, Brønderslev og Nørresundby. Der var fuldt hus og bus.

 

Det var 2 normale gudstjenester. (Vi skulle bare vænne os til, at der kørte nogen kameraer rundt mellem os). Det var for os der var med en hyggelig tur, og vi fik set hvordan optagelser til TV foregår. Det var i øvrigt en meget pæn kirke med flot udsmykning. -og der var ikke så stille i kirken. Der foregik noget hele tiden.

 

Imellem optagelserne var Dr-kirken vært ved en frokost.

 

Gudstjenesterne kan ses på TV 1 søndag 10 oktober kl.14,00 og søndag 26 december kl. 14,00.

 

 

Introduktionsmøde til DR-kirketuren 11 sept.2010.

 

Inden turen indkaldtes til et introduktionsmøde mandag 30 august i Brønderslev Bykirke, Bredgade 104, kl.19,00. hvor deltagerne deltog.

 

Efter mødet var Distrikt Nord vært ved et kaffebord.

 

Det var et hyggeligt møde, med megen god sang.

 

 

 

Aabybro lokalforening har holdt generalforsamling med fællesspisning og efterfølgende kaffe i Birkelse Baptistkirke mandag 15. februar 2010.

 

Beretning og regnskab blev godkendt.

 

Ved valget sluttede 16 års bestyrelsesarbejde for Poul Erik Balsby, som blev efterfulgt af Vanda Buus fra Gjøl. Supleant blev Grethe Sørensen fra Aabybro.

Lav din egen hjemmeside med mono.net